A tesztjáték adatai: 
Név:Tesztjáték
Szelvények száma:tesztjáték
Megjátszott számok:23 szám
Játék értéke:tesztjáték
Minimális játék (1%):tesztjáték
Játék telítettsége:tesztjáték
Tesztjátékaid a mai napon:
Még nem játszottál ma!
A tesztjátékot azért hoztuk létre, hogy a felhasználók egyszerűen, költségek nélkül kipróbálhassák az Lottómilliomos által kínált szolgáltatást. De ha már egy ilyen kitalált játék fölkerült az oldalra, akkor játszunk picit! Forgassuk meg Fortuna kerekét, és lássuk ki a legszerencsésebb! Ezért a tesztjátékok eredményeit közzétesszük egy heti toplistában.

Minden játékosnak regisztráció után van lehetősége kipróbálni a tesztjátékot, amin naponta háromszor tehet kísérletet a minél jobb ranglistahelyezés elérésére.

A tesztjátéknál használt variáció egy 23 számot variáló 1 hibapontos kombináció, amely a Skandináv lottó mintájára 7-et a 35-ből mintájára készült. Az egyes tippsorok mellé a számítógép azonnal véletlenszerűen "győztes számokat" generál, és azokat hasonlítja össze, és értékeli ki.
Az egy hibapontos variáció azt jelenti, hogy a 23 szám közül, 7 "kihúzott" nyerőszám esetén (tehát, ha mindet eltaláltad), legalább egy 6 találatos tippsor garantált, de természetesen van esély a 7 találatosra is.