Játékinformációk

Hogyan tudok regisztrálni? >>

Hogyan kell befizetni a játékokra? >>

A banki átutalás lépései >>

A készpénzbefizetés lépései >>

A postai csekken való befizetés lépései >>

Hogyan jut el hozzám a nyereményem? >>

A játék menete >>

Tesztjáték >>

 

 

 

 

Hogyan tudok regisztrálni?

 

Ha te is szeretnél olcsón lottózni, mégis megsokszorozni nyerési esélyeidet, nincs más dolgot, mint csatlakozni a Lottómilliomos.hu közösségéhez!

 

A regisztráció lépései a következők:

 1. Nyomd meg a főoldal jobb felső sarkában található regisztráció gombot.
 2. Töltsd ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot.
  1. Figyelj arra, hogy az adataid valósak és pontosak legyenek! Ez nem csak a játékhoz szükséges, hanem a későbbiekben a kifizetéseket is ezen adatok alapján kapod meg. Ha az adataid nem valósak, sajnos nem tudunk hozzájuttatni a nyereményedhez!
 3. A regisztrációs adatlap kitöltése után a megadott e-mail címre kapsz egy üzenetet tőlünk.
  1. Az e-mailben kapott linkre kattintva megerősítheted a regisztrációdat, és innentől élvezheted a Lottomilliomos.hu szolgáltatásait.
 4. Felhasználóneved és jelszavad segítségével mostantól bejelentkezhetsz oldalunkon, ahol létrehoztunk számodra egy személyes oldalt (ezt a bejelentkezés után az oldal bal oldali hasábján találod).
  1. A későbbiekben itt találod meg többek között az összes személyes adatodat, amelyeket módosíthatsz is. Itt tudsz befizetni, illetve itt ellenőrizheted, hogy mennyi pénz van a számládon, vagy hogy milyen játékokban vettél részt.
 5. Az első befizetés után részt vehetsz bármelyik általunk indított játékvariációban.

Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!

 

ÁSZF letöltése PDF formátumban >>

 

Adatvédelmi Nyilatkozat letöltése PDF formátumban >>

 

 

 

 

Hogyan kell befizetni a játékokra?

 

A regisztrációval egyidőben létrehoztunk számodra egy saját gyűjtőszámlát, ahová a befizetéseid és a kifizetéseid is érkeznek. Ehhez csak te férsz hozzá, oly módon, hogy bejelentkezel a honlapra. A saját gyűjtőszámla lehetővé teszi számodra, hogy ne kelljen játékonként külön-külön fizetned, hanem akár egy nagyobb összeget is feltölthess, amelyet akár később is lejátszhatsz. Itt ellenőrizheted a későbbiekben nyereményeidet is, amely összegeket újra feltehetsz a játékvariációkra, vagy kérésedre el is utaljuk saját bankszámládra.

 

A befizetés lépései:

 1. Az oldal bal felső sarkában a felhasználóneveddel és a jelszavaddal lépj be a Lottómilliomos.hu-ra.
 2. A Személyes oldaladon, a főoldal bal hasábjában kattints a „Befizetés” menüpontra, és válaszd ki a számodra legkényelmesebb befizetési módot : banki átutalás, postai csekken való befizetés, vagy készpénz befizetés.
 3. Egyik befizetési mód esetében se feledkezz meg a közlemény rovat kitöltéséről. Ide írd be a „Befizetés” menüpont tetején található egyedi azonosítót, amely alapján az összeget a saját személyes gyűjtőszámládon tudjuk elhelyezni.
 4. Az adatok feldolgozása után a befizetett összeget jóváírjuk, és láthatóvá válik a bal oldali menüsor „Egyenleg” menüpontjában.
  1. Itt a befizetéseket és nyereményeket a felsorolásban zölddel, a kifizetéseket és a játékok részvételi díját pirossal kiemelve láthatod.
 5. A jóváírás után választhatsz az éppen aktuális játékvariációink közül. Csak arra figyelj, hogy mindig legyen a kiválasztott játékhoz elegendő összeg a gyűjtőszámládon!

Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!

 

 

 

 

 

 

A banki átutalás lépései

 

Ha ezt a befizetési módot választod, egyszerűen csak utald át a pénzt a Lottómilliomos.hu számlájára úgy, hogy a közlemény rovatban feltünteted a BEFIZETŐAZONOSÍTÓDAT (ezt a kódot a „Befizetés” menüpont tetején találod, és akár egy egyszerű mozdulattal az oldal bal felső sarkában ki is nyomtathatod). Semmiképp se felejtsd el megadni az azonosító kódodat, hiszen ez alapján tudjuk biztosítani, hogy a befizetett összeg jóváírásra kerül a saját gyűjtőszámládon!

 

Adatok:

 

Név: Lottómilliomos.hu Kft

Számlaszám: 11704007-20258755

Közlemény (példa): CCS-123456 (a saját személyes azonosító kódod)

 

 

 

A készpénzbefizetés lépései

 

Bármelyik OTP bankfiókban befizetheted a játékra szánt összeget a Lottómilliomos.hu számlájára.  A közlemény rovatban tüntesd fel a BEFIZETŐAZONOSÍTÓDAT (ezt a kódot a „Befizetés” menüpont tetején találod, és akár egy egyszerű mozdulattal az oldal bal felső sarkában ki is nyomtathatod). Semmiképp se felejtsd el megadni az azonosító kódodat, hiszen ez alapján tudjuk biztosítani, hogy a befizetett összeg jóváírásra kerül a saját gyűjtőszámládon!

 

Az OTP bankfiókok listáját itt találod.

 

Adatok:

 

 

Név: Lottómilliomos.hu Kft

Számlaszám: 11704007-20258755

Közlemény (példa): CCS-123456 (a saját személyes azonosító kódod)

 

 

 

 

A postai csekken való befizetés lépései

 

Postai csekket e-mailben tudsz tőlünk igényelni itt, vagy az info@lottomilliomos.hu címen. Kérünk téged, hogy a levél tárgya legyen „postai csekk igénylés”, hogy biztosan ne kerülje el a figyelmünket az üzeneted!

 

Az üzenetben add meg a pontos címet, ahová a csekket küldhetjük, valamint a teljes nevedet, a befizető azonosítódat és a befizetni kívánt összeget.

 

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a postai csekknek előállítási, postázási, illetve banki költsége is van, az így befizethető összeg minimum 5.000.- Ft.

 

 

 

 

Hogyan jut el hozzám a nyereményem?

 

A nyereményeid kifizetését a Személyes oldaladon belül, a „Kifizetés” menüpontban kezdeményezheted. Ki kell választanod a kifizetés módját, meg kell adnod a pontos helyet, ahová a pénzt küldjük, és válaszolnod kell az általad választott titkos kérdésre. Ha minden adatot megadtál, a „Kifizetés igénylése” gombbal véglegesítheted azt.

 

A nyereményedet akár rajta is hagyhatod a gyűjtőszámládon, onnan az nem fog elveszni, és így akár a következő játékokba is visszaforgathatod.

 

A kifizetés egyéb szabályairól az ÁSZF-ben olvashatsz bővebben.

 

ÁSZF letöltése PDF formátumban >>

 

 

 

 

 

A játék menete

 

Ahhoz, hogy lottózni tudj velünk, jelentkezz be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal a főoldal jobb felső sarkában. A bejelentkezés után az oldal bal hasábjában láthatod saját személyes oldaladat.

 

A kollektív lottózás lépései:

 1. Válassz egy játéktípust úgy, hogy a lottójátékokra utaló képekre vagy a „Játékok” menüpont alatt felsorolt nevekre kattintasz.
 2. Válaszd ki az adott játéktípusból azt a variációt (játékot), amely számodra szimpatikus. Természetesen több játékban is részt vehetsz egyszerre!
  1. A listában a játék neve mellett a megjátszott játékmezők száma, a variációban megjátszott számok mennyisége, a legkisebb vásárolható mennyiség, a telítettség és az állapot jelzése található.
  2. A legkisebb vásárolható mennyiség a teljes variáció 1%-ának megvásárlását jelenti, aminek természetesen többszörösét is megvásárolhatod.  A TELÍTETTSÉG értelemszerűen az eladott részesedést jelenti százalékos arányban.
  3. Az állapot jelzi, hogy a játék:
   • NYITOTT a vásárlásra
   • MEGTELT, és a szelvények kitöltésére, és feladásra vár
   • vagy le van zárva, és a húzás időpontját mutatja.
 3. A variációra kattintva az adott játék adatlapja nyílik meg.
 4. Kattints a JÁTSZOM gombra, hogy részt vehess a játékban.
 5. Válaszd ki a neked tetsző számokat, amennyiben ezt az adott játék engedi.
 6. Válaszd ki, hogy mekkora részesedést szeretnél az adott variációból, a legördülő menü segítségével. Ha az adott részesedés megvásárlásához elegendő összeg van a gyűjtőszámládon, beszállhatsz a játékba.
 7. Ezután a bal hasábban a „Játékaim” menüponton belül lehetőséged van megtekinteni az összes játékot, amelyben részt veszel.
 8. Ha a játék betelt (a Telítettség eléri a 100%-ot), a „Játékaim” menüpontban az egyes játékok alatt láthatóvá válnak a variációk, amelyeket akár nyomtatható formátumban is elérhetsz.

Már csak egy kis szerencsére van szükséged, és izgulhatsz a várt nyereményért!

 

 

 

 

Tesztjáték

 

A "Tesztjáték" egy, a Lottómilliomos.hu regisztrált játékosai számára elérhető gyakorló játék, a Skandináv lottó mintájára. A Lottómilliomos.hu által előre meghatározott variációt, a játékos által kiválasztott számokra készít el a rendszer, és egy véletlen generátor által előállított, imitált lottóhúzás eredményével veti össze.

 

A játékon minden felhasználó naponta háromszor vehet részt. Az elért eredmények nem válthatók valódi pénzre, csupán a résztvevő felhasználók "szerencséjét" hivatott összehasonlítani.

 

A Tesztjátékokban legjobban teljesítő résztvevők időközönként esélyt kapnak arra, hogy ajándékokat nyerjenek. A nyereményjátékokról a megadott e-mail címeken előre értesítjük az aktív játékosokat.