Híreink

Szülinap

2021. szeptember 8. 15:10
Szeptember 25-én különleges helyszínen, a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság. Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az idén újra megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban.

A nemzeti lottótársaság az eseménnyel a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat is támogatja, a helyszíni értékesítésből befolyt összeget ugyanis 100%-ban felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

forrás: szrt zrt

Vége a nyárnak...

2021. augusztus 30. 11:54
A 33.héttel véget ér a nyár, a nyaralás időszaka...
De van, ami nem múlik! -> az esély a heti fődíj megnyerésére mindig megadatik!!!

Szeptember első heti fődíjai időrendi sorrendben:
343 millió
696 M Ft és
1,33 MILLIÁRD forint!!!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Óriási szerencse

2021. augusztus 9. 13:39
Óriási szerencse ért egy valakit a 31. játékhéten, sikerült eltalálnia az Ötöslottó mind az 5 nyerőszámát, ezzel pedig 1 milliárd 345 millió 712 ezer 340 forinttal lett gazdagabb.

Azonban nem elég csak a nyertes számokat beikszelni, az újdonsült nyertes addig nem dőlhet hátra, amíg nincs a zsebében a nyeremény. A nyertesnek a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.
Az ilyen rendkívül nagy összegű nyeremények esetére külön telefonszámot tart fenn a lottótársaság - ez az úgynevezett nagynyertes-vonal.

Gratulálunk a nyereményhez!

Oldal elérési hiba

2021. július 30. 9:55
Az elmúlt néhány napban szerver hiba miatt nem volt mindig elérhető oldalunk.
A hibát a tegnapi nappal sikerült javítani, így oldalunk zavartalanul működik tovább!

Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, türelmeteket, megértéseteket pedig nagyon köszönjük!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Áprilisi milliárdos

2021. július 19. 10:55
Jelentkezett az új lottónyertes, aki Budapesten adta fel nyerő szelvényét, és aki 2,8 milliárd forinttal lett gazdagabb április 3-án − áll a Szerencsejáték Zrt közleményében. A nyertes a nyeremény átvételekor kitöltötte a Szerencsejáték Zrt nagynyerteseknek fenntartott névtelen kérdőívét, így kiderült milyen életkörülmények jellemezték eddig, és hogy hogyan tervezi a jövőt.

A kérdőívből többek között kiderült, hogy bár évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget. Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd.

A nyereményéről az internetről szerzett tudomást, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepelt például autó és a lakás vásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét. A nyertes jövedelmi helyzetét - a telitalálatot megelőzőleg - úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást.

forrás: Szrt, fortunaweb