Híreink

XMAS

2022. december 22. 14:44
Meghitt, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves játékostársunknak!

Advent

2022. december 9. 11:23
Mit is jelent az Advent?

Amikor azt hallja, már csak 4 hét van karácsonyig, rögtön a lázas készülődés és a karácsonyi ajándékok vásárlása jut eszébe. Az advent jelentése azonban eredetileg egészen más.

Az advent szó latin eredetű, az "adventus" jelentése "eljövetel" és a Megváltó eljövetelére utal.
Az advent valódi jelentése – a nyugalom, az elmélkedés, az adakozás és megnyugvás időszaka.

Ezúton is kívánunk minden kedves Játékostársunknak kellemes készülődést az Adventi időszakban!

Elkezdődött!

2022. november 30. 8:59
2022.11.27-én, vasárnap elkezdődött az Adventi időszak. Ahogyan hétről hétre egyre több gyertya fénye ragyogja be a teret, úgy legyen egyre erősebb a hitünk, hogy a szerencse nagyasszonya, Fortuna is egyre nagyobb figyelmet szentel nekünk!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Nemes cél

2022. november 14. 10:28
Hazánkban minden 14-ik kiskorú él a fogyatékosság valamely típusával.

„A Szerencsejáték Zrt.-nél hármas egységben kezeljük a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának ügyét. A befogadó szemléletformálás erősítése mellett törekszünk a megváltozott munkaképességűek nyíltpiaci foglalkoztatásának elősegítésére, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a fogyatékossággal élő játékosaink minél magasabb szintű kiszolgálására.” – mondta Mager Andrea.

A Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: „állami vállalatként évek óta azon dolgozunk, hogy az érintettek már gyerekkorban megkapják azt a támogatást, aminek segítségével később a társadalom teljes értékű és boldog tagjává válhatnak.

forrás: Szrt Zrt.

Egy kis matek

2022. november 4. 11:44
Bizony pontosan 7 hét van hátra még szentestéig, ami azt jelenti, hogy 21 lehetőségünk van egy anyagilag jobb életre!!! :)

Legyünk együtt Lottómilliomosok!