Híreink

Hivatalosan is

2022. március 25. 13:05
Ettől a héttől hivatalosan is tavasz van!
Tudjuk, nagyon jól esik most a szabadban tölteni az időt munka után: sütkérezni az egyre erősebb nap melegében, kertészkedni, sétálni, biciklizni... stb.

DE!!! Ebben a ragyogó időben se feledkezz meg a lehetőségről, hogy a fenti dolgokat akár egy másik kontinensen is megtehetnéd!!!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Majdnem mégsem

2022. március 11. 14:50
35 ezer eurót nyert egy sevillai születésű, spanyol hajléktalan az ONCE nevű szerencsejáték egy szelvényével. A 60 éves férfi egy autóbusz pályaudvarán koldult, amikor egy ismeretlen adott neki egy lottószelvényt. Ő eltette, és meg is feledkezett róla, csak bő egy héttel később jutott eszébe, hogy megnézni, nyert-e valamit.
Na, ekkor jött a nehézség, ugyanis személyi igazolványt kértek tőle, hogy kifizessék a pénzt. A hajléktalan férfinak semmiféle dokumentuma nem volt, nem tudta igazolni magát, így sokáig a pénzt sem kapta meg. Végül egy paptól kapott pénzt buszra, hogy hazautazzon, és befizesse az elveszett okmány pótlása miatti összeget.

forrás: origo

Márciusi elsők

2022. február 28. 12:41
A mai havazás közepette se feledkezzetek meg a heti aktuális játékokról!
A 9. játékhét várható fődíjai:

Skandináv lottó 177 millió
Ötös lottó 1,393 milliárd
Hatos lottó 226 M forint

Kalandra fel, és legyünk együtt Lottómilliomosok!

Hogyan?

2022. február 17. 14:31
Hogyan legyek milliomos kis befektetéssel és még kisebb kockázattal???
Ha csak ülsz és vágyakozol, attól még nem fog megtörténni...

A megoldás a cselekvésben van.
Az pedig kézenfekvő: vásárold be magad bármelyik hétvégi lottójátékba, hogy minél kisebb rizikóval, viszont annál nagyobb eséllyel a milliomosok táborába sorolhasd magad!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Szokások

2022. január 28. 13:23
„Nem szoktam a süti számait felhasználni lottózáshoz, de puszta szeszélyből most kipróbáltam és bejött!” – mesélte a 60 éves Gabriel Fierro, aki mindössze négy dollárért vásárolta a szelvényt.

Egy nyugalmazott katonai törzsőrmester a szerencsesütiben talált számokat játszotta meg és megnyerte a jackpotot. Az észak-karolinai férfi négymillió dollárral, vagyis 1,2 milliárd forinttal lett gazdagabb.

forrás: hirado.hu