Híreink

Jótanács

2018. május 3. 14:38
Mindenkinek megvan az esélye a nyereményre, csakúgy, mint 2013-ban Andraschek Lászlónak és feleségének, akik hajléktalanként 636 millió forintot nyertek a Skandináv lottón. Most megosztottak néhány jótanácsot a jövő nyerteseivel.
– Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk, vagy nem kell különösebb szakértelem hozzá. Az ingatlan mindig jó befektetés – summázta az asszony. Hozzátette: ilyen lehetőség többnyire egyszer adódik az életben, épp ezért aki nyer, annak meg kell élnie a váyait, továbbá meg kell tanulnia nemet mondani.
– Nagyon nehéz, de nem lehet mindenkinek segíteni, a szeretteinknek sem. Sokan ilyenkor érdekből keresnek fel. Amit viszont mindenképpen tegyünk meg, ha nyertünk, hogy bakancslistát készítünk. Az enyém nagyon hosszú. Házam és tyúk¬jaim már vannak, de még sosem ültem repülőn. A pánikbetegségem miatt ez nem mostanában történik majd meg, de tervben van. Idén a férjem ül repülőre és utazik el a testvéréhez Kanadába, majd utána együtt visz minket a sofőrünk Horvátországba és Erdélybe – mesélte Anikó, aki a férjével a mai napig lottózik. Heti szinten játszanak, az 5-ös, a 6-os és a Skandináv lottón, valamint az Eurojackpoton is.

forrás: Blikk

Heti fődíjak

2018. április 16. 10:48
Múlt héten 2 játékon is elvitték a főnyereményt, a Skandin és a Hatoson is.
Így az e heti fődíjak az alábbiak szerint alakultak:
Skandi: 40 millió
Ötös: 890 millió
Hatos: 70 millió

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Nem áprilisi tréfa

2018. április 3. 11:17
Joggal gondolhatnánk, hogy a 04.01-i nyereményünk csak áprilisi tréfa, de NEM!!!
Ismét több nyertes szelvénnyel büszkélkedhetünk.
És mivel az elmúlt hetekben mindig voltak kisebb nyereményeink, hisszük, hogy ezek apró előszelei egy szabad szemmel is jól látható összegnek, mely csak ránk vár. ;)

Kalandra fel, és legyünk együtt Lottómilliomosok!

Újra

2018. március 29. 12:11
Tegnap újra több nyertes szelvényünk volt a Skandin, de mint ahogy azt a jövőheti főnyeremény elárulja, nem csak nekünk nem sikerült a fődíjat elhozni.
Tehát csüggedés helyett, új esélyek!!!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Skandin is nyertünk

2018. március 22. 11:29
A tegnapi sorsoláson is több szelvénnyel nyertük vissza a befektetett pénzünket...
Az utóbbi időben ismét sűrűbben kerülget minket Fortuna nagyasszonya, tegyük hát próbára erejét!
A hétvége össznyereménye 1.383 millió Ft!!! ;)

Legyünk együtt Lottómilliomosok!