Híreink

Arány

2018. május 24. 11:30
A tegnapi sorsoláson 41 szelvénnyel vettünk részt, amelyből 7 szelvényen volt nyereményünk. Akárhogyan is számoljuk, ez azt jelenti, hogy minden 6. szelvény volt nyerő!
A hétvégén ennél jóval nagyobb a tét, hajrá-hajrá!!!!! ;)

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

2070

2018. május 22. 15:06
Ezen a héten a megnyerhető fődíjak összege 2,070 Mrd forint!!!

Jótanács

2018. május 3. 14:38
Mindenkinek megvan az esélye a nyereményre, csakúgy, mint 2013-ban Andraschek Lászlónak és feleségének, akik hajléktalanként 636 millió forintot nyertek a Skandináv lottón. Most megosztottak néhány jótanácsot a jövő nyerteseivel.
– Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk, vagy nem kell különösebb szakértelem hozzá. Az ingatlan mindig jó befektetés – summázta az asszony. Hozzátette: ilyen lehetőség többnyire egyszer adódik az életben, épp ezért aki nyer, annak meg kell élnie a váyait, továbbá meg kell tanulnia nemet mondani.
– Nagyon nehéz, de nem lehet mindenkinek segíteni, a szeretteinknek sem. Sokan ilyenkor érdekből keresnek fel. Amit viszont mindenképpen tegyünk meg, ha nyertünk, hogy bakancslistát készítünk. Az enyém nagyon hosszú. Házam és tyúk¬jaim már vannak, de még sosem ültem repülőn. A pánikbetegségem miatt ez nem mostanában történik majd meg, de tervben van. Idén a férjem ül repülőre és utazik el a testvéréhez Kanadába, majd utána együtt visz minket a sofőrünk Horvátországba és Erdélybe – mesélte Anikó, aki a férjével a mai napig lottózik. Heti szinten játszanak, az 5-ös, a 6-os és a Skandináv lottón, valamint az Eurojackpoton is.

forrás: Blikk

Heti fődíjak

2018. április 16. 10:48
Múlt héten 2 játékon is elvitték a főnyereményt, a Skandin és a Hatoson is.
Így az e heti fődíjak az alábbiak szerint alakultak:
Skandi: 40 millió
Ötös: 890 millió
Hatos: 70 millió

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Nem áprilisi tréfa

2018. április 3. 11:17
Joggal gondolhatnánk, hogy a 04.01-i nyereményünk csak áprilisi tréfa, de NEM!!!
Ismét több nyertes szelvénnyel büszkélkedhetünk.
És mivel az elmúlt hetekben mindig voltak kisebb nyereményeink, hisszük, hogy ezek apró előszelei egy szabad szemmel is jól látható összegnek, mely csak ránk vár. ;)

Kalandra fel, és legyünk együtt Lottómilliomosok!