Híreink

14x nyert a lottón, eltiltották

2018. szeptember 13. 9:47
Stefan Mandel közgazdász kidolgozott egy algoritmust, amellyel Romániában kijátszotta a sorsolási rendszer gyengepontjait.
Ezzel 1 millió forintnyi haszonra tett szert, melyen felbuzdulva tovább fejlesztette a módszert, és ezúttal Ausztráliában nyert tucatszor, ahol kénytelenek voltak megváltoztatni a szabályokat, hogy ez ne fordulhasson elő tömegesen.
Stefan még ekkor sem adta fel, Amerikában kereste a lehetőséget, ahol az általa kiválasztott lottó játékokon 7 millió szelvénnyel elvitte az összes lehetséges nyereményt.
Mindent legálisan csinált, mégis pereskedés lett belőle.
Bár a férfi többszörös milliomos lett, mindhárom országban betiltották a lottószelvények géppel történő kitöltését, Stefan Mandelt pedig eltiltották a játéktól.

forrás: Borsonline

Fontos változás a lottósorsolásokon

2018. augusztus 30. 11:20
Módosul a számhúzók létszáma, és újfajta nyeremények is lesznek.

Ezentúl 3 számhúzó-jelöltet sorsolnak ki az Ötös lottó sorsolására, akik alapnyereménye 30 ezer forint, és közülük egy lesz számhúzó Szerencseszombat műsorban. Bevezetésre kerül a "számhúzói szerencseszám", ami azt jelenti, hogy az élő műsor megkezdése előtt a kisorsolt számhúzó kiválaszt egy számot 1 és 90 között, amelyet ha kisorsolnak, úgy ő ráadásként 1 millió forinttal is gazdagodik. Ha a száma nem szerepel az 5 kihúzott szám között, a legnagyobb szám 5000-szeresét kapja meg.

A Hatos lottónál 5 számhúzó jelölt kap meghívást a vasárnapi sorsolásra, akik közül a helyszínen derül ki, hogy ki lesz a 3 kiválasztott számhúzó. A játékosok egymás után 2-2 nyerőszámot húznak ki. Alapnyereményük változatlanul 30 ezer forint marad. Az a számhúzó viszont, aki a legnagyobb számot húzza aznap, a kihúzott szám 6000-szeresével gazdagodhat.

1 telitalálatos

2018. augusztus 16. 10:13
A tegnap esti Skandináv lottó sorsoláson 1 db telitalálatos szelvény volt, mutatjuk, mennyit nyert a szerencsés: 91 365 335 forintot.
Egy hét múlva 40 millió forintért izgulhatnak majd a szerencsevadászok.

Gratulálunk a nyereményhez!

Magyar nyertes

2018. augusztus 9. 9:54
2018.08.04-én kihúzták az Eurojackpot 31. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, viszont a legmagasabb nyereményt, nettó 12 109 795 forintot egy honfitársunk vihette haza.
Gratulálunk!

Már megint nyert...

2018. július 17. 15:34
Jane Park, a 21 esztendős skót lány 17 éves korában egymillió fontot nyert a lottón, de ma már bánja: azt mondja, anyagi gondjai nincsenek, de az élete üres. Eladta a házát, mert egyedül érezte magát, hazaköltözött az anyjához. Boldogtalan.

Park pert fontolgatott a szerencsejáték cég ellen, amiért hagyták, hogy ilyen fiatalon nyerjen a lottón.

A lány, akinek saját bevallása szerint a szerencsejáték elrontotta az életét, a sportfogadásban is jeleskedik.
Öt focicsapatra fogadott az angol bajnokságban és több, mint 1200 fontot (430 ezer forint) nyert.

Vajon mi történhetett? Rájött, hogy a pénz mégis boldogít? Vagy a sportfogadással nyert összeg az más? Vagy néhány nap elteltével már nem üres az élete? Megannyi kérdés…

forrás: 24.hu