Híreink

Nyeremény

2018. november 12. 8:11
A hétvégi Hatos lottón 3 szelvényen is volt nyereményünk!

Mivel a kiírt variációknak még a felét sem játszottuk meg, és így is minden 10. szelvény nyertes volt, képzeljük csak el, mekkora összeg üthetné markunkat, ha telített játékkal indulnánk harcba?!?!

Legyünk együtt Lottómilliomosok! ;)

Ennyit költünk

2018. november 5. 21:20
Pörög a fogadási piac, a Szerencsejáték Zrt. várakozásai szerint idén a 436 milliárd forintos árbevételi rekord is megdől, a forgalom csaknem felét, 45 százalékát pedig a sportfogadások biztosíthatják.

A fogadások részaránya évről évre növekszik, idén pedig még tovább emelkedhet, vagyis megközelítheti az 50 százalékot.


forrás:Pénzcentrum

162 millió Euró

2018. október 3. 13:21
Rekordnak számító 162 millió eurót nyert egyetlen játékos a svájci lottón, miközben a befektetett összeg alig haladta meg a 20 Eurót!!! (Ez azért nem volt rossz üzlet!)

A svájci Euromillions lottón 50-ből öt számot kell eltalálni, és mellé 12-ből két csillagot kell helyesen bejelölnie annak, aki megnyeri a fődíjat.

14x nyert a lottón, eltiltották

2018. szeptember 13. 9:47
Stefan Mandel közgazdász kidolgozott egy algoritmust, amellyel Romániában kijátszotta a sorsolási rendszer gyengepontjait.
Ezzel 1 millió forintnyi haszonra tett szert, melyen felbuzdulva tovább fejlesztette a módszert, és ezúttal Ausztráliában nyert tucatszor, ahol kénytelenek voltak megváltoztatni a szabályokat, hogy ez ne fordulhasson elő tömegesen.
Stefan még ekkor sem adta fel, Amerikában kereste a lehetőséget, ahol az általa kiválasztott lottó játékokon 7 millió szelvénnyel elvitte az összes lehetséges nyereményt.
Mindent legálisan csinált, mégis pereskedés lett belőle.
Bár a férfi többszörös milliomos lett, mindhárom országban betiltották a lottószelvények géppel történő kitöltését, Stefan Mandelt pedig eltiltották a játéktól.

forrás: Borsonline

Fontos változás a lottósorsolásokon

2018. augusztus 30. 11:20
Módosul a számhúzók létszáma, és újfajta nyeremények is lesznek.

Ezentúl 3 számhúzó-jelöltet sorsolnak ki az Ötös lottó sorsolására, akik alapnyereménye 30 ezer forint, és közülük egy lesz számhúzó Szerencseszombat műsorban. Bevezetésre kerül a "számhúzói szerencseszám", ami azt jelenti, hogy az élő műsor megkezdése előtt a kisorsolt számhúzó kiválaszt egy számot 1 és 90 között, amelyet ha kisorsolnak, úgy ő ráadásként 1 millió forinttal is gazdagodik. Ha a száma nem szerepel az 5 kihúzott szám között, a legnagyobb szám 5000-szeresét kapja meg.

A Hatos lottónál 5 számhúzó jelölt kap meghívást a vasárnapi sorsolásra, akik közül a helyszínen derül ki, hogy ki lesz a 3 kiválasztott számhúzó. A játékosok egymás után 2-2 nyerőszámot húznak ki. Alapnyereményük változatlanul 30 ezer forint marad. Az a számhúzó viszont, aki a legnagyobb számot húzza aznap, a kihúzott szám 6000-szeresével gazdagodhat.