Híreink

Ez most elkelt

2019. június 11. 14:50
A hétvégén elkelt a Hatos fődíja. Sajnos most nem mi örülhettünk ennek a jó hírnek, no, de sebaj! Mert mi nem adjuk fel!!!
Továbbra is megkíséreljük hétről hétre a 3 kedvenc játékunk fődíjának bezsebelését ;)

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Nagy összegű nyeremény!!!

2019. május 21. 9:00
A hétvégi Hatos lottó sorsoláson 248.740 Ft-ot nyertünk!!!

Mivel ez "nagy összegű nyeremény"-nek minősül, a nyertesek türelmét kérjük a jóváírásokkal kapcsolatban, melyről emailben küldünk részletes tájékoztatást.

Addig is GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK, és

LEGYÜNK EGYÜTT LOTTÓMILLIOMOSOK! :)

Erre is figyelj Lottómilliomosként!

2019. május 2. 11:51
"Nem dőlhet még hátra az ország legfrissebb lottómilliárdosa: simán bukhatja a nyereményét, ha nem jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.-nél. Erre 90 napja van, utána már nem adják neki oda a pénzt. Pár éve valaki például 430 millió forintot hagyott bent az Ötöslottón, egyszerűen nem jelentkezett a nyereményért."

Forrás: Pénzcentrum

Hatos fődíj

2019. április 4. 9:25
Volt telitalálat a múlt hétvégi hatos lottón. Az egyetlen telitalálatos szelvény nyereménye 1 688 365 935 forint.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a hatos lottón ez az eddigi második legnagyobb megnyert összeg.
A hatos lottó főnyereményét utoljára tavaly november 25-én vitték el, akkor 438 millió forint volt a nyeremény.

Felélni sem könnyű

2019. március 18. 9:29
3 milliárd forintot még elkölteni sem könnyű - ha csak nem tölti valaki minden napját luxushotelekben és tölti fel a garázsát luxusautókkal, bizony sok évbe telik, míg lenullázza a kövérre hízott bankszámlát. Végeztünk egy kalkulációt, hogy mennyit kéne havi szinten költenie a nyertesnek, hogy egy emberöltő alatt el tudja költeni a pénzt.
Ha például 10 év alatt elveri az egész nyereményt, az azt jelenti, hogy havi szinten több mint 25 millió forintot költött. Ez olyan, mintha minden hónapban vásárolna egy külvárosi budapesti ingatlant, vagy egy felsőkategóriás, felszerelt autót. Ha jobban meghúzza magát, és ennek a felét, havi 12,8 millió forintot költ, akkor is 20 évnek kell eltelnie, hogy a 3 milliárdos vagyon elfogyasztásának a végére érjen.
Ha csak egy "picit" jobban visszafogja magát, és havi szinten 8,5 millió forintot költ, akkor is 30 évig kéne fenntartania ezt a fogyasztást, hogy teljes mértékben el tudja tapsolni a 3 milliárd forintot. Ha 6,36 millió forintot költ havonta, akkor a pénz akár 40 évig is kitart, de ha 50 évig akarja élvezni a dőzsölést, akkor meg kell elégednie havi szinten 5 millió forintos kiadásokkal. Ezek olyan számok, amelyet egy átlagos magyar család el sem tud képzelni,
hiszen 2017-ben például egy átlagos magyar ember 82,9 ezer forintot költött havonta.
Ennek ellenére mégis akadnak olyan nyertesek, akiknek sikerül nagyon tövid időn belül felélniük a vagyont, holott egy kis odafigyeléssel akár generációról generációra biztosítani tudnák a családjuknak a megélhetést belőle.

Forrás: Portfolio