Híreink

"Elcseszte"

2018. november 27. 11:36
Az indianai Sherhorn házaspár 701 ezer dollárt, közel 200 millió Ft-ot nyert a lottón annak köszönhetően, hogy az eladó tévedésből nem olyan lottószelvényt adott nekik, amit kértek.

„Másnap reggel visszamentem a boltba, és azt mondtam: ’Iszonyúan örülök, hogy elcseszte.’ – mesélte Herby."
A nyugdíjas asztalos és felesége most azt tervezi, hogy a nyeremény egyik feléből felújítják a házukat, a másik felét pedig félreteszik.

Nyeremény

2018. november 12. 8:11
A hétvégi Hatos lottón 3 szelvényen is volt nyereményünk!

Mivel a kiírt variációknak még a felét sem játszottuk meg, és így is minden 10. szelvény nyertes volt, képzeljük csak el, mekkora összeg üthetné markunkat, ha telített játékkal indulnánk harcba?!?!

Legyünk együtt Lottómilliomosok! ;)

Ennyit költünk

2018. november 5. 21:20
Pörög a fogadási piac, a Szerencsejáték Zrt. várakozásai szerint idén a 436 milliárd forintos árbevételi rekord is megdől, a forgalom csaknem felét, 45 százalékát pedig a sportfogadások biztosíthatják.

A fogadások részaránya évről évre növekszik, idén pedig még tovább emelkedhet, vagyis megközelítheti az 50 százalékot.


forrás:Pénzcentrum

162 millió Euró

2018. október 3. 13:21
Rekordnak számító 162 millió eurót nyert egyetlen játékos a svájci lottón, miközben a befektetett összeg alig haladta meg a 20 Eurót!!! (Ez azért nem volt rossz üzlet!)

A svájci Euromillions lottón 50-ből öt számot kell eltalálni, és mellé 12-ből két csillagot kell helyesen bejelölnie annak, aki megnyeri a fődíjat.

14x nyert a lottón, eltiltották

2018. szeptember 13. 9:47
Stefan Mandel közgazdász kidolgozott egy algoritmust, amellyel Romániában kijátszotta a sorsolási rendszer gyengepontjait.
Ezzel 1 millió forintnyi haszonra tett szert, melyen felbuzdulva tovább fejlesztette a módszert, és ezúttal Ausztráliában nyert tucatszor, ahol kénytelenek voltak megváltoztatni a szabályokat, hogy ez ne fordulhasson elő tömegesen.
Stefan még ekkor sem adta fel, Amerikában kereste a lehetőséget, ahol az általa kiválasztott lottó játékokon 7 millió szelvénnyel elvitte az összes lehetséges nyereményt.
Mindent legálisan csinált, mégis pereskedés lett belőle.
Bár a férfi többszörös milliomos lett, mindhárom országban betiltották a lottószelvények géppel történő kitöltését, Stefan Mandelt pedig eltiltották a játéktól.

forrás: Borsonline