Híreink

Így is lehet

2023. november 20. 11:56
Nemrégiben egy férfi telefonált be egy amerikai pénzügyi podcast élő műsorába. Az illető csak az életkorát, valamint azt árulta el, hogy hatalmas összeget nyert a lottón.

A férfi csak a feleségének, valamint az egyik testvérének árulta el, hogy megnyerték a főnyereményt. A házaspár ezután elhatározta, hogy nem változtatnak az életükön, és senkinek sem szólnak a milliókról. Sem a rokonoknak, sem a barátoknak, de még a gyerekeiknek sem mondták el, hogy elvitték a lottófőnyereményt.

A házaspár úgy tudta megtartani a titkát, hogy nem kezdtek őrült költekezésbe, hanem úgy éltek, ahogy korábban. Nem vásároltak medencés villákat, sportkocsikat, de még nagy nyaralásokra sem költöttek. A férfi nem mondott fel a munkahelyén, ahová azóta is bejár, de elmondta, hogy ez nem is esik nehezére, mivel imádja a munkáját.

forrás: Metropol

Halmozódik

2023. november 8. 15:55
Több mint három hónapja közösen halmozódik Magyarország két kedvenc lottójátéka, az Ötös- és a Hatoslottó. Míg előbbi játékon 14, addig a Hatoslottón 16 hete nem született telitalálatos, így a két játék főnyereménye együtt meghaladja a 4 milliárd forintot.

forrás: Szrt

Addig üssük a vasat, amíg meleg! ;)

Heti aktualitások

2023. október 30. 10:44
szerdán Skandináv 245 millió Ft
szombaton Ötöslottó 2,415 Mrd Ft
vasárnap Hatoslottó 1,755 Mrd Ft

Micsoda szenzációs összegek!!!
Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Újabb Nyertes a Skandin !

2023. október 9. 11:17
Annak a személynek biztosan az új kedvenc száma a 40-es lesz, aki a 40. héten a Skandináv Lottón hazavihette a 62 462 330 Ft-ot. Innen is gratulálunk neki, de azért kicsit jó lenne a helyében lenni, ezért hát ne is csüggedjünk tovább, hanem tegyünk érte, hogy legközelebb, már mi legyünk a szerencsések!

VÁLTOZÁS!!!

2023. október 4. 14:28
Kedves Játékostársunk!

Mint ahogyan arról korábban már értesülhettél, 2023.09.01-től kezdődően VÁLTOZTAK a legnépszerűbb játékok szelvényeinek díjai.

Nézzük a pozitív oldalát ennek a hírnek:

- az emelésnek köszönhetően várhatóan gyorsabban növekszik majd a halmozódó összeg
- MI CSAK A MAI NAPTÓL KEZDŐDŐEN emeljük a szelvények díját!!!

Bízunk benne, hogy ez a változás nem szegi kedved a heti játékokkal kapcsolatban, és továbbra is kis közösségünkkel közösen próbálod a fődíjakat megnyerni!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!