Híreink

Áprilisi milliárdos

2021. július 19. 10:55
Jelentkezett az új lottónyertes, aki Budapesten adta fel nyerő szelvényét, és aki 2,8 milliárd forinttal lett gazdagabb április 3-án − áll a Szerencsejáték Zrt közleményében. A nyertes a nyeremény átvételekor kitöltötte a Szerencsejáték Zrt nagynyerteseknek fenntartott névtelen kérdőívét, így kiderült milyen életkörülmények jellemezték eddig, és hogy hogyan tervezi a jövőt.

A kérdőívből többek között kiderült, hogy bár évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget. Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd.

A nyereményéről az internetről szerzett tudomást, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepelt például autó és a lakás vásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét. A nyertes jövedelmi helyzetét - a telitalálatot megelőzőleg - úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást.

forrás: Szrt, fortunaweb

27.hét

2021. július 5. 9:45
Nézzük sorban a heti aktuális lehetőségeinket!

Skandináv lottó -> 103 M Ft
Ötös lottó -> 820 M Ft
Hatos lottó -> 630 M Ft

A hét első játéka most is a Skandináv!!!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!

Hódít a vakcinalottó

2021. június 21. 11:58
Világszerte csökken az oltakozási kedv, nem csak hazánkban. Ennek köszönhetően néhány országban/államban egészen meglepő módon igyekeznek ösztönözni az embereket a koronavírus elleni oltás felvételére, "vakcina-lottót" indítottak.
Ohio államban például hetente sorsolnak ki egy szerencsés oltottat, aki nem kevesebb, mint 1 millió dollárt nyer.
De van ahol minden nagykorú egy pohár sörre jogosult, más államban ingyen lottó szelvényeket osztogatnak, szintén máshol 30 szerencsés beoltottnak 50 ezer dollár üti a markát...és még sorolhatnánk.
Európában a lengyelek próbálkoznak hasonló nyereményjátékkal, ők 140 millió zlotyt szánnak erre.

Rekordévet zárt

2021. június 3. 10:12
A járványügyi helyzet ellenére újabb rekordévet zárt a Szerencsejáték Zrt. 2020-ban 6%-os árbevétel növekedéssel, 575,4 milliárd forint árbevételt és több mint 23,9 milliárd forint adózott eredményt ért el 2020-ban.

forrás: Szrt Zrt.

2-22-222

2021. május 31. 10:27
06.02-án, a 22.játékhéten, 222 millió forint a tét a Skandináv lottón!!!

Legyünk együtt Lottómilliomosok!