Gyakran ismételt kérdések

A csoportos lottózás lényege, hogy alacsony befektetéssel megsokszorozzuk a lottójátékokban a nyerési esélyünket. Ezért kombinációkat játszunk meg, amik akár több százezer forintba is kerülhetnek. Ezért a játékosok lottócsoportokba tömörülve megosztják a költségeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni az oldalon, befizetni a részvételi díjat, és kiválasztani, hogy melyik játékon kíván elindulni.

 

 

A Lottómilliomos tevékenssége,hogy az internet adta lehetőséggel élve olyan földrajzilag távol élő embereket szervez össze lottócsoportokba, akika a Lottómilliomos nélkülnem tudnának közösen kollektív lottójátékban részt venni. Amikor a csoportok összeálltak, akkor a Lottómilliomos kitölti a sorsjegyeket, föladja azokat, és a játékosok számára elérhetővé teszi a szelvényeket. A húzást követően beváltja a nyereményeket, és a résztvevők számláján jóváírja a pénzt, amit a játékosok bármikor fölvehetnek.

 

Jelentkezz Te is! Legyél tagunk, sokszorozd meg esélyeidet a komoly lottónyereményre. Bármelyik variációban részt vehetsz saját szerencseszámaiddal, többszáz, vagy akár több ezer szelvénnyel várhatod a sorsolás eredményét, mindezt nagyobb költség nélkül. Sosem volt még ilyen könnyű nyerni. Csak egy kis szerencse kell.