INGYEN LOTTÓ AJÁNDÉKBA!!!
<< < 1 > >>
admin
2017.03.16. / 08:33
(4)
Kedves Kalamona!

Mint azt az előző hozzászólásod után e-mailben írtam is Neked, szerettem volna, hogy ez a fórum a promóció ideje alatt csak a mi kiírt hirdetésünket és a szabályzatot tartalmazza.
Ezért töröltem a hozzászólásodat.

Ahogy a résztvevőknek (Neked is) írt levelemben jeleztem a promóció miatt nem írtuk át az oldalt ezért a játékra hagyományosan nem lehet jelentkezni (nehéz lett volna megoldani, hogy csak olyan jelentkezhessen, aki a héten befizetett).
A résztvevők közt manuálisan osztjuk ki a nyereményeket, ami ma (2017.03.16-án) meg is fog történni.

Se kép-se hang? Folyamatosan a múlt héten ezzel kapcsolatosan kommunikáltunk felétek, minden másnap. Kedden reggel pedig minden résztvevő megkapta az e-mailt játék lezárásáról, a részesedésének mértékéről és a teendőiről.

Sejtem, hogy hol van a probléma a kommunikációban, de mivel az a személyes adataidat is érinti inkább e-mailben írom le.
kalamona
2017.03.14. / 15:59
(3)
És hova tünt az előző hozzászólásom
És miért üres az ingyenes játék????
kalamona
2017.03.14. / 15:58
(2)
Nem értem....
feltöltöttem a 3000 Ft-ot és se kép se hang felőletek
ja íííí444 csak hogy lezárult
admin
2017.03.05. / 19:45
(1)
Hűséges Lottóstársaim figyelem!

Különleges ajánlatunk van, CSAK ERRE A HÉTRE...

Újra lehet bankkártyával is fizetni az oldalunkon. Ünnepeljük ezt meg egy 105 szelvényes lottó variációval, amit most

AJÁNDÉKBA ADUNK NEKED!

Az INGYEN lottóban azok a régi lottóstársaink vehetnek részt, akik a héten legalább 3.000.- Ft-ot befizetnek a számlájukra. Nem is kell azonnal eljátszanod és mindegy, hogy átutalással, bankkártyával vagy személyesen fizeted be.

Ez még nem minden! Tegyük még izgalmasabbá ezt egy

NYEREMÉNYJÁTÉKKAL...

Játssz a tesztjátékunkon is (maximum napi 3 lehetőség) és ha a heti győztes részt vesz a promóciónkban is, akkor kap egy MEGLEPETÉS TÁRSASJÁTÉKOT.

Nincs más dolgod, mint befizetni a számládra 3.000.- Ft-ot, játszani a tesztjátékkal és várni, hogy rád mosolyogjon a szerencse!


Részletes feltételek:

A promócióban mindenki részt vehet, aki a lottómilliomosnál vezetett számlájára befizet 3.000.- Ft-ot 2017.03.12-ig.

A lottójátékot teljes egészében a Lottómilliomos.hu Kft fizeti.

A teljes nyereményt azok közt osztjuk szét, akik a promócióban részt vettek.

a tesztjátékon az is jogosult játszani, aki a promcióban nem vesz részt, de akkor a meglepetés ajándékra nem jogosult. Ha ilyen játékostársunk nyeri a tesztjátékot, akkor az kapja a meglepetés ajándékot, aki a promócióban résztvevők közül legelöl végez.

A meglepetés ajándék győztese és az ajándék lottóvariáció nyertesei akkor jogosultak a nyereményükre, ha hozzájárulnak a promóció valós név nélküli, de felhasználónévvel együttes promóciós célra történő felhasználásáról.

A promócióban résztvevőket e-mail útján értesítjük az INGYEN lottójátékban történő részvételükről, a részesedésük mértékéről és a nyereményekről. A nyeremények kifizetése fenti eltérésekkel az ÁSZF szerint történik.

Minden játékos annyiszor szerez egy-egy egységnyi részt az INGYEN variációból, ahányszor, vagy egy nagyobb összegű utalás esetében akár egyszerre, többször is teljesíti a promócióban kiírt 3.000.- Ft befizetést. Tehát több vagy nagyobb összegű befizetéssel nagyobb részesedést is el lehet érni. A nyereményeket az így megszerzett részek alapján osztjuk szét.

Az INGYEN lottó 2017.03.15-én a skandináv lottó húzására kerül játékba. 1 fix és másik 19 szám 2 hibapontos variációját tartalmazza.
<< < 1 > >>