Heti játéklehetőségek
5-ös lottó játékok 6-os lottó játékok Skandináv lottó játékok

 • Lottómilliomos.hu – A közösségi lottózás szakértője

 •  

   

  Tudtad, hogy velünk nagyobb nyerési esélyed van a lottón? És hogy mindezt olcsóbban és kényelmesebben érheted el, mintha egyedül lottóznál?

   

   

  Ha te is nagyobb nyerési esélyre vágysz, vagy több szelvényt adnál fel, de nincs rá elegendő kereted, próbáld ki a közösségi lottózást a Lottómilliomos.hu oldalon!

   

   

  Nálunk hétről hétre csatlakozhatsz olyan szerencsecsapatokhoz, amelyek a Szerencsejáték Zrt. által indított lottójátékok (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó) fődíját szeretnék megnyerni. Az összefogásnak köszönhetően akár több száz szelvényből álló variációk is megjátszhatóak.  Ezáltal a nyertes szelvények száma is megsokszorozódhat. A Lottómilliomos.hu játékosai már 2012 óta élnek a közösségi lottózás adta nagyobb nyerési eséllyel, és jóval több nyertes szelvényt tudhatnak magukénak, mintha csak egyedül, egy-két szelvénnyel játszottak volna.

   

  Eddigi nyereményünk 2.445.965.- Ft

   

  Próbáld ki te is a közösségi lottózást a Lottómilliomos.hu-val, hogy növeld sikerélményeid számát.

   

  Ne feledd, minél többen játszunk, annál nagyobb eséllyel visszük el a többmilliós vagy többmilliárdos nyereményeket!

   

  Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan tudsz csatlakozni, vagy, hogy mi a játék menete, kattints ide!

   

  Sok szerencsét és jó játékot kívánunk mindenkinek!

   

  Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai a lottomilliomos.hu oldalhoz nem jutnak el.
  Legfrissebb híreink

  Így is lehet

  2023. november 20. 11:56
  Nemrégiben egy férfi telefonált be egy amerikai pénzügyi podcast élő műsorába. Az illető csak az életkorát, valamint azt árulta el, hogy hatalmas összeget nyert a lottón.

  A férfi csak a feleségének, valamint az egyik testvérének árulta el, hogy megnyerték a főnyereményt. A házaspár ezután elhatározta, hogy nem változtatnak az életükön, és senkinek sem szólnak a milliókról. Sem a rokonoknak, sem a barátoknak, de még a gyerekeiknek sem mondták el, hogy elvitték a lottófőnyereményt.

  A házaspár úgy tudta megtartani a titkát, hogy nem kezdtek őrült költekezésbe, hanem úgy éltek, ahogy korábban. Nem vásároltak medencés villákat, sportkocsikat, de még nagy nyaralásokra sem költöttek. A férfi nem mondott fel a munkahelyén, ahová azóta is bejár, de elmondta, hogy ez nem is esik nehezére, mivel imádja a munkáját.

  forrás: Metropol

  Halmozódik

  2023. november 8. 15:55
  Több mint három hónapja közösen halmozódik Magyarország két kedvenc lottójátéka, az Ötös- és a Hatoslottó. Míg előbbi játékon 14, addig a Hatoslottón 16 hete nem született telitalálatos, így a két játék főnyereménye együtt meghaladja a 4 milliárd forintot.

  forrás: Szrt

  Addig üssük a vasat, amíg meleg! ;)

  Heti aktualitások

  2023. október 30. 10:44
  szerdán Skandináv 245 millió Ft
  szombaton Ötöslottó 2,415 Mrd Ft
  vasárnap Hatoslottó 1,755 Mrd Ft

  Micsoda szenzációs összegek!!!
  Legyünk együtt Lottómilliomosok!