Heti játéklehetőségek
5-ös lottó játékok 6-os lottó játékok Skandináv lottó játékok

 • Lottómilliomos.hu – A közösségi lottózás szakértője

 •  

   

  Tudtad, hogy velünk nagyobb nyerési esélyed van a lottón? És hogy mindezt olcsóbban és kényelmesebben érheted el, mintha egyedül lottóznál?

   

   

  Ha te is nagyobb nyerési esélyre vágysz, vagy több szelvényt adnál fel, de nincs rá elegendő kereted, próbáld ki a közösségi lottózást a Lottómilliomos.hu oldalon!

   

   

  Nálunk hétről hétre csatlakozhatsz olyan szerencsecsapatokhoz, amelyek a Szerencsejáték Zrt. által indított lottójátékok (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó) fődíját szeretnék megnyerni. Az összefogásnak köszönhetően akár több száz szelvényből álló variációk is megjátszhatóak.  Ezáltal a nyertes szelvények száma is megsokszorozódhat. A Lottómilliomos.hu játékosai már 2012 óta élnek a közösségi lottózás adta nagyobb nyerési eséllyel, és jóval több nyertes szelvényt tudhatnak magukénak, mintha csak egyedül, egy-két szelvénnyel játszottak volna.

   

  Eddigi nyereményünk 2.445.965.- Ft

   

  Próbáld ki te is a közösségi lottózást a Lottómilliomos.hu-val, hogy növeld sikerélményeid számát.

   

  Ne feledd, minél többen játszunk, annál nagyobb eséllyel visszük el a többmilliós vagy többmilliárdos nyereményeket!

   

  Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan tudsz csatlakozni, vagy, hogy mi a játék menete, kattints ide!

   

  Sok szerencsét és jó játékot kívánunk mindenkinek!

   

  Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai a lottomilliomos.hu oldalhoz nem jutnak el.
  Legfrissebb híreink

  Szülinap

  2021. szeptember 8. 15:10
  Szeptember 25-én különleges helyszínen, a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság. Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az idén újra megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban.

  A nemzeti lottótársaság az eseménnyel a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat is támogatja, a helyszíni értékesítésből befolyt összeget ugyanis 100%-ban felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

  forrás: szrt zrt

  Vége a nyárnak...

  2021. augusztus 30. 11:54
  A 33.héttel véget ér a nyár, a nyaralás időszaka...
  De van, ami nem múlik! -> az esély a heti fődíj megnyerésére mindig megadatik!!!

  Szeptember első heti fődíjai időrendi sorrendben:
  343 millió
  696 M Ft és
  1,33 MILLIÁRD forint!!!

  Legyünk együtt Lottómilliomosok!

  Óriási szerencse

  2021. augusztus 9. 13:39
  Óriási szerencse ért egy valakit a 31. játékhéten, sikerült eltalálnia az Ötöslottó mind az 5 nyerőszámát, ezzel pedig 1 milliárd 345 millió 712 ezer 340 forinttal lett gazdagabb.

  Azonban nem elég csak a nyertes számokat beikszelni, az újdonsült nyertes addig nem dőlhet hátra, amíg nincs a zsebében a nyeremény. A nyertesnek a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.
  Az ilyen rendkívül nagy összegű nyeremények esetére külön telefonszámot tart fenn a lottótársaság - ez az úgynevezett nagynyertes-vonal.

  Gratulálunk a nyereményhez!